Bliv set lokalt, regionalt og globalt. Sideline blue
ESP1_Webhoteller
Kom på nettet - sikkert, let og til en fornuftig pris!
Vi har beskæftiget os med Internetløsninger og rådgivning siden 1997.

Vores kernekompetencer er bannerannoncering, søgemaskiner, lokale netværk,  e-mail konti, mailkommunikation, hosting (webhoteller), markedsføring af Webshops og søgeordsoptimering.    
Sideline blue

Lokale søgemaskiner og netværk
Det er vigtigt at holde sammen i både gode, og dårlige tider. Det har altid været- og vil også i fremtiden være vores målsætning;
at samle og videreformidler informationer om lokalsamfundet, så vi bliver SET lokalt, regionalt og globalt!

På WEBBY søgemaskinerne i Assens, Allerød, Furesø, Odsherred og Rudersdal finder du derfor information om arrangementer, fritidsaktiviteter, foreninger, butikker, håndværkere og erhverv. Alle byerne har derfor indbygget kalender "det sker" foreningsregister og erhvervsregister. De besøgende på søgemaskinerne er både lokale brugere og "regionale" brugere der finder frem til vores brugere og annoncører via Google.

WEBHOSTING og MAILPRODUKTER

I samarbejde med Scannet.dk  kan vi tilbyde at hoste din hjemmeside. Vælg mellem flere typer af webhoteller efter behov. I Alle typer webhoteller er inkluderer link- og annonceside på en af vores lokale WEBBY søgemaskiner efter eget valg.

CMS systemer
Hos os kan du starte et webhotel helt gratis - uden tidsbegrænsning og med en 4-cifret kode. Du udvikler din hjemmeside i det endelige miljø, og siden er skærmet af for offentligheden, indtil den er klar til frigivelse. 

Når hjemmesiden er lanceringsklar, fjerner vi koden og peger dit domæne korrekt ind på det nye hotel. Denne service er gratis, og først efter lancering opkræver vi et almindeligt abonnementsgebyr for webhotellet. 

Vi understøtter hurtig installation af en række gratis CMS-løsninger som f.eks.:      

Link til din hjemmeside fra lokale søgemaskiner

Alle logoer
 Har du dit WebHotel hostet på vores server, er link på en WEBBY under en branche efter eget valg inkluderet i prisen.

Søgeordsoptimering 
Vi sørger for at indsætte de rette koder og søgeord i din hjemmeside så søgemaskinerne kan finde frem til din hjemmeside. Korrekt søgeordsoptimering er alfa og omega for at blive set på Internet. Effekten af søgeordsoptimering og placeringer i søgemaskinerne kan stærkt forbedres hvis du ud over link og bannerannonce også får etableret en annonceside på en- eller flere af vores WEBBY’er

Vi samler på tilfredse kunder!
Det lyder som flotte ord, men vi mener det alvorligt. Derfor gør vi meget ud af at yde en god, venlig og effektiv support. Selv om et projekt er afsluttet forsøger vi i videst muligt omfang for at være i jævnlig dialog med kunderne. Det er ikke uden grund at flere af vores kunder har holdt ved lige siden vi startede tilbage i 1997.  
 
Kontakt os
Skulle vi give en detaljeret beskrivelser af alle vores produkter og løsninger, ville denne hjemmeside blive alt for omfattende. Derfor opfordrer vi dig til i stedet for at ringe, eller skive til os for uddybende produktinformation, tilbud og løsningsforslag.

dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger 

 v_blue HOVEDKONTOR REGION SYD:
Redaktion, produktion, salg og support
Olav Dyrbye, Hegnet 4 • 5631 Ebberup
Phone 2323 9022 - mail: olav@dyrbye.com

Sideline blue
 

   Erhverv

  Tilføj virksomhed
Assens Fyn
  Link til din hjemmeside
Assens Fyn
  SEO annoncesider
Assens Fyn
  Erhvervsregister
Assens Fyn
  Kontakt os
Assens Fyn